Farsangi teadélután a hagyományápoló klubban

A gyerekek farsangját követő héten a klubunk idősebb tagjai is megünnepelték a farsangi időszak lezárását. Múlt szombaton a Hagyományápoló Klub helyiségében lezajlott a Tulipán kézimunka- és Csalogány  énekcsoportok által közösen szervezett farsangi teadélutánja.

Ezek az ünnepségek már hagyománnyá váltak az idősebb tagok köreiben. Vendégeik az ország néhány kultúregyesület tagjai voltak, akik sok éves barátságuk által meghívást nyertek az eseményre. A vendégek az óbecsei, adai, moholi, verbászi, valamint völgyparti kultúregyesületekből érkeztek, valamint a gyomaendrődi „Dréher” étterem tulajdonosai és vendégei.

 

A Hagyományápoló Klub idén a vendégekenek felszolgált fánkokkal és a helység használatával segítette az esemény létrejöttét. A zenét, üdítőket, péksüteményeket és a gazdag tombola nyereményeit a szervező tagok fedezték.

A felkészülés egy nappal korábban megkezdődött, mikor is a csoportok tagjai saját kezűleg készült dekorációval feldíszítették és kitakarították a helyiséget.

 

 

Vasárnap délután kettőre több mint hetven vendég érkezett, hogy együtt ünnepeljenek és szórakozzanak. Tagságunk elmondása szerint rendkívül jó hangulat volt, és senki sem ment haza üres gyomorral és rossz kedvvel. Ezúton szeretnék megköszönni a Hagyományápoló klubnak a segítséget, valamint vendégeiknek, hogy eljöttek és jól érezték magukat. Találkozunk a következő teadélutánon!

További fényképek megtekinthetőek a Klub Facebook oldalán!

https://www.facebook.com/hagyapklubrs/posts/pfbid02MoeHZYkXbTQpbg46QwDCtD1E1kNp4dmEduSFovVHJtJXYpFZ12UbckWFPW1k3sDol

 

 

Fényképek: Móricz Lúcián és Robotka Sarolta